Przejdź do głównej zawartości

Menu

Menu to główne centrum wszystkich ważnych funkcji i ustawień. Każda sekcja jest przejrzyście zorganizowana, abyś zawsze szybko znalazł to, czego potrzebujesz.

Użytkownik​

  • Tworzenie konta – po wprowadzeniu danych rejestracyjnych otrzymasz e-mail z linkiem do potwierdzenia rejestracji. Jeśli nie znajdziesz go w skrzynce odbiorczej, sprawdź folder Spam.
  • Logowanie – zaloguj się za pomocą adresu e-mail i hasła. Jeśli zapomnisz hasła, kliknij „Nie pamiętasz hasła?”. Otrzymasz e-mail z instrukcjami ustawienia nowego hasła.
  • Funkcje dostępne tylko po zalogowaniu:
  • Edycja danych użytkownika – kliknij swoje imię, aby zmienić imię, nazwisko lub hasło albo usunąć konto.

Typ polowania​

Są 3 opcje:

  • Polowanie na dziki – powiadomienie o polowaniu na dziki jest aktywowane dla wszystkich obroży
  • Polowanie na ptaki – powiadomienie o staniu/ruchu jest aktywowane dla wszystkich obroży
  • Brak polowania – każda obroża będzie miała tylko te powiadomienia, które sam zdefiniowałeś w sekcji Powiadomienia
wskazówka

Jeśli masz aktywny tryb polowania na dziki lub ptaki, ale nie chcesz odpowiedniego powiadomienia dla konkretnej obroży, możesz je w każdej chwili wyłączyć w sekcji Powiadomienia.


Trasy​

  • Służy do sterowania nagrywaniem trasy. Możesz rozpocząć, wstrzymać lub wznowić nagrywanie.
  • Zapisane trasy – tutaj zobaczysz, które trasy są zapisane w aplikacji, a które w sterowniku.

Funkcje​


Wyloguj się​

  • Kliknięcie przycisku „Wyloguj się” powoduje wylogowanie z aplikacji. Funkcje wymagające zalogowania będą niedostępne do czasu ponownego zalogowania.
Ekran główny Dogtrace GPS 2.0